Latest topics
» K 1200 GT FOR SALE ASKING R112 000.00 ono
by STEVE 19th November 2010, 13:45

» Three week Bliss
by Corlia 19th July 2010, 09:39

» From the UK - new element found in SA
by DaveS 7th July 2010, 18:53

» Tourmaster Airflow Pants
by Heretic 7th July 2010, 08:02

» Forum lockdown
by Admin 6th July 2010, 22:17

» New website, new forum!
by Marnus 6th July 2010, 20:10

» Who Will Win The Soccer World Cup
by 1150 adventure 4th July 2010, 12:06

» New forum?
by LeRoy Olivier 2nd July 2010, 10:40

» Your favourite photos
by Gert_GS_650 1st July 2010, 06:32

» NEW Clubhouse
by Thomas 30th June 2010, 21:44

Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 83 on 2nd August 2019, 17:46
Statistics
We have 359 registered users
The newest registered user is Kruger

Our users have posted a total of 17455 messages in 1456 subjects

VIDEO"S

Go down

VIDEO"S Empty VIDEO"S

Post by Bear on 18th July 2008, 11:30

For HP and dirt road lovers....

It was the 13th Erzberg Rodeo that took place in June 2007. 3 days, 1300 drivers and speed up to 175 km/h. See how fast a BMW HP2 Enduro can be, when professionals like Simo Kirssi drive up a hill. Should we mention that the BMW HP2 Enduro won the race? We guess you're not astonished.



BMW Erzberg Rodeo 2007 - A funny movie is a click away
Bear
Bear
Riding the skyways

Number of posts : 194
My bike : R1200RT (Sand Beige) & F800ST (Metalic Blue)
Registration date : 2008-06-18

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by Perske on 23rd July 2008, 13:25

Thanks for this vid. If Einstein saw this he would have gone back to the drawing board.
Perske
Perske
Turbocharged
Turbocharged

Number of posts : 113
Age : 52
Location : Pretoria
My bike : 1200GSA
Registration date : 2008-06-19

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by Richard H on 29th July 2008, 22:28

Some trick riding there !
cheers

(Pity the sound goes phuttt halfway through..?)
Richard H
Richard H
Senior Contributor
Senior Contributor

Number of posts : 625
Age : 65
Location : Jacaranda City
My bike : R1200GS, R100S
Registration date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by GSlady on 29th July 2008, 22:50

Absolutely Amazing. Spectacular Simo.
Thanks for sharing!
GSlady
GSlady
Senior Contributor
Senior Contributor

Number of posts : 859
Age : 59
Location : Pretoria
My bike : 800GS - now with MUCH more character! Still enjoying every minute!
Registration date : 2008-02-29

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by KnopKop on 29th July 2008, 22:56

How do you post a video ?

_________________
2008 - BMW X-Challenge
VIDEO"S SharksLogo0760 VIDEO"S Whoopsanimated VIDEO"S 20080714_164809_Ant
KnopKop
KnopKop
Committee member
Committee member

Number of posts : 823
Age : 40
Location : Pretoria
My bike : 2008 BMW X-Challenge

Registration date : 2008-06-04

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by Admin on 29th July 2008, 23:01

Havent done it myself, but you probably need the URL? ... would like to know too.

Admin
Admin

Number of posts : 753
Registration date : 2008-02-25

View user profile http://www.bmwclubs.co.za

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by KnopKop on 29th July 2008, 23:04

Well, here goes:


HP2 @ Erzberg - a different one than the first one. - ENJOY !!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=K6wkjOo90Kg

_________________
2008 - BMW X-Challenge
VIDEO"S SharksLogo0760 VIDEO"S Whoopsanimated VIDEO"S 20080714_164809_Ant
KnopKop
KnopKop
Committee member
Committee member

Number of posts : 823
Age : 40
Location : Pretoria
My bike : 2008 BMW X-Challenge

Registration date : 2008-06-04

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by Richard H on 29th July 2008, 23:17

"Sorry, this video is no longer available"...

Anyone know why I keep getting this? scratch
Richard H
Richard H
Senior Contributor
Senior Contributor

Number of posts : 625
Age : 65
Location : Jacaranda City
My bike : R1200GS, R100S
Registration date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by KnopKop on 29th July 2008, 23:19

Nope,

I just watched the video 5min ago confused

_________________
2008 - BMW X-Challenge
VIDEO"S SharksLogo0760 VIDEO"S Whoopsanimated VIDEO"S 20080714_164809_Ant
KnopKop
KnopKop
Committee member
Committee member

Number of posts : 823
Age : 40
Location : Pretoria
My bike : 2008 BMW X-Challenge

Registration date : 2008-06-04

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by Richard H on 30th July 2008, 20:58

I tried this very minute... same result!

Perhaps I am restricted in bandwidth from Youtube dot com - I tend to get a LOT of stuff from there...!?
Twisted Evil
Richard H
Richard H
Senior Contributor
Senior Contributor

Number of posts : 625
Age : 65
Location : Jacaranda City
My bike : R1200GS, R100S
Registration date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by steyngert on 30th July 2008, 20:59

Mine works as well, just tested it!
steyngert
steyngert
Turbocharged
Turbocharged

Number of posts : 234
Age : 43
Location : Moreletapark
My bike : R1200 GS Adventure
Registration date : 2008-06-11

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by Richard H on 30th July 2008, 21:09

Nope...!
I tried logging in too...using all seven nom-de-guerre's !

YouTube doesn't want to give me ANYTHING...
confused
Richard H
Richard H
Senior Contributor
Senior Contributor

Number of posts : 625
Age : 65
Location : Jacaranda City
My bike : R1200GS, R100S
Registration date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by steyngert on 30th July 2008, 21:11

youtube is also showing me that nothing is available! are we back to the dark ages of censorship?
steyngert
steyngert
Turbocharged
Turbocharged

Number of posts : 234
Age : 43
Location : Moreletapark
My bike : R1200 GS Adventure
Registration date : 2008-06-11

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by steyngert on 30th July 2008, 21:21

Just did a quick bit of desk top research - the unavailability of the videos can be a number of things - apparently Mozilla Firefox 3 sometimes has a problem, so will using Flashplayer version 8 or 10 beta. Some people found that clearing the cache and cookies solves the problem. It could also be your antivirus/adblocking software that could impact this. study
steyngert
steyngert
Turbocharged
Turbocharged

Number of posts : 234
Age : 43
Location : Moreletapark
My bike : R1200 GS Adventure
Registration date : 2008-06-11

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by Richard H on 30th July 2008, 21:55

Mozilla and IE both do it.
Yet another nome-de-guerre account didn't help either...

Metacafe is OK though...?

Sad
Richard H
Richard H
Senior Contributor
Senior Contributor

Number of posts : 625
Age : 65
Location : Jacaranda City
My bike : R1200GS, R100S
Registration date : 2008-06-09

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by JohanGT on 23rd August 2008, 22:08

Here is one of ours - lets see if it works.
VIDEO"S Th_KokstadQumbuN208
JohanGT
JohanGT
Committee member
Committee member

Number of posts : 246
Location : Midrand Johannesburg
My bike : K1200GT
Registration date : 2008-06-06

View user profile http://www.maartenspro.com

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by JR on 24th August 2008, 00:45

Yip it's working......just too short Smile

Got a fright at the end when the camera man(woman) followed the banks Wink

"Found" this on YouTube. Some exhaust sound testing of sorts...........or so I have been told Wink szalek might find this useful as I believe he is looking for a new pipe.

JR
JR
The K-factor

Number of posts : 1164
Location : Gauteng
My bike : K1300S, F800GS
Registration date : 2008-06-02

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by JohanGT on 11th September 2008, 14:41

The video might not be avialble if you are trying to watch from work if the network is set up to block videos.

I also have had some issues that Firefox does not always see web pages created by Microsoft products.
JohanGT
JohanGT
Committee member
Committee member

Number of posts : 246
Location : Midrand Johannesburg
My bike : K1200GT
Registration date : 2008-06-06

View user profile http://www.maartenspro.com

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by JR on 11th September 2008, 14:57

here is a direct link:

Akrapovic Hexagonal Sound check
JR
JR
The K-factor

Number of posts : 1164
Location : Gauteng
My bike : K1300S, F800GS
Registration date : 2008-06-02

View user profile

Back to top Go down

VIDEO"S Empty Re: VIDEO"S

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum